Home / Aannemers

AANNEMERS

Schoorstenen voor aannemers

Vulkaan Prefab Schoorstenen is een bedrijf met alle knowhow in huis als het gaat om schoorstenen. Met of zonder rookkanalen! Seriematig of exclusief. Wij gaan de uitdaging graag aan.

Stel uw schoorsteen samen

Offerte aanvragen

Custom oplossingen
Vulkaan biedt schoorstenen op alle niveaus. En altijd custom-made. Wij zijn specialist op het gebied van prefab schoorstenen.

Wij zijn graag de onderaannemer die u ontzorgt. Wij zorgen ervoor dat de schoorsteen tijdig op de bouw staat zodat de aannemer deze met eventuel andere dakelementen direct kan plaatsen. Alles in nauw overleg met de projectleider en/of uitvoerder.

Seriematig of juist exclusief. We gaan graag samen de uitdaging aan. Voor elk project de juiste prefab schoorsteen.

Samenwerking
Hoe kunnen wij u versterken? Ons specialisme moet voor u als aannemer een ontzorging zijn. Stuur ons uw bouwtekening en wij maken direct een passende offerte. Snel en zonder onnodig lange procedures. Uiteraard kunt u vrijblijvend een afspraak met ons maken om de samenwerking in persoon af te spreken. Wij gaan graag het gesprek aan. Liefst met een blanco vel papier. Immers, iedere situatie is uniek.

Zo ziet onze samenwerking er meestal uit:

  • De aannemer levert de bouwtekening van de woning aan.
  • Vulkaan maakt een passende offerte en vraagt indien nodig om de daarvoor benodigde informatie.
  • Vulkaan levert een werktekening van de schoorsteen ter controle.
  • Indien akkoord wordt de schoorsteen geproduceerd en afgeleverd op de bouw.

 

Een website is functioneel voor de eerste indruk. Om de toegevoegde waarde van Vulkaan Prefab Schoorstenen ├ęcht duidelijk te maken, maken wij graag een afspraak. Gewoon even face-to-face brainstormen.