Home / Prefab schoorstenen

PREFAB SCHOORSTENEN

Prefab schoorstenen van Vulkaan

Hoogstaande kwaliteit en lichtgewicht. Vulkaan Schoorstenen ontwerpt, produceert en plaatst prefab schoorstenen. Precies naar uw wensen.
Een elegante schoorsteen geeft een huis stijl en status.

Vulkaan Prefab Schoorstenen is specialist in de realisatie van uw prefab schoorsteen. Ook de montage van de prefab schoorsteen kan door Vulkaan worden uitgevoerd. Dat een schoorsteen het hoogtepunt van een woning is, wil nog niet zeggen dat het ook het zwaartepunt is. Ontdek de unieke lichtgewicht prefab schoorsteen van Vulkaan.

Stel uw schoorsteen samen

Offerte aanvragen

Prefab schoorstenen op maat gemaakt
De prefab schoorsteen van Vulkaan Prefab Schoorstenen wordt voor elk project geheel op maat gemaakt. De schoorsteen kan geheel naar eigen wens worden afgewerkt en gerealiseerd. De schoorsteen bestaat uit solide plaatmateriaal dat voorzien is van steenstrips, stuucwerk, rvs beplating in gewenste kleur of daag ons eens uit met een uitvoering naar uw wens.

Ook als afwerking zijn er tal van opties mogelijk, denk eens aan een rollaag, betonrand, hardsteen, zink of een rvs in kleur gecoate afdekker.

Snelle montage op ieder dak
Vulkaan Schoorstenen of uw eigen aannemer worden uitgevoerd. Alle schoorstenen worden voorzien van een bevestigingsplaat welke past bij uw dak. Een gemiddelde schoorsteen weegt niet meer dan 100 kilogram en zelfs bijna alle schoorstenen blijven onder de 200KG. De prefab schoorstenen kunnen op alle type daken worden gemonteerd en is er eigenlijk nooit een extra construcie nodig.

Schoorsteen renoveren
Wilt u uw bestaande schoorsteen renoveren? Een prefab schoorsteen kan over een bestaande schoorsteen worden geplaatst. Dit bespaart veel sloop- en breekwerk.

Kijk voor meer informatie eens naar de gerealiseerde projecten of onze modellen. Waarbij we altijd benadrukken: We leveren maatwerk. Dus elke type of project kan een uitgangspunt zijn om uw perfecte schoorsteen te realiseren.

Een prefab schoorsteen kan over uw bestaande schoorsteen heen worden geplaatst. Dit bespaart veel sloop- en breekwerk!

Voordelen
Dakconstructie
Geen speciale dakconstructie nodig

Ruimtebesparing
Onderliggende zolderruimte blijft volledig beschikbaar

Kostenbesparing
Nieuwbouw en renovatie tegen lage kosten

Mogelijkheden
1. Schoorsteenkap
Een sierkap kan op elk gewenst model schoorsteen. Wij kunnen deze ook compleet voor u verzorgen, wij kunnen alle modellen aan schoorsteenkappen leveren.

2. Afwerking
De top van de schoorsteen kan met rollaag of beton-look plaat worden voorzien. Maar ook andere uitvoeringen zijn mogelijk.

3. Voegwerk en pleisterwerk
Het voeg- en pleisterwerk is in verschillende kleuren uitvoerbaar.

4. Lood en loodvervanger
Alle schoorstenen worden voorzien van echte loketten. Dit kan met lood of met loodvervanger. Een verholen gootje is ook nog een mogelijkheid.

5. Rookkanaal
We maken de schoorstenen met gewenste sparingen voor uw doorvoer. Zo kunnen meerdere kanalen doorgevoerd worden, onder andere ontluchtingskanalen en rookgasafvoeren