Home / Veelgestelde vragen

VEELGESTELDE VRAGEN

Alles wat u wilt weten over prefab schoorstenen

Staat uw vraag er niet tussen? Stel hem gerust via het contactformulier. Wij proberen uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Meer weten? Vraag onze brochure aan!

Brochure aanvragen

Hartelijk dank voor uw offerteaanvraag via onze website. Wij nemen uw aanvraag z.s.m. in behandeling en zullen u z.s.m. een vrijblijvend voorstel toesturen. Deze ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres.

Het monteren van de prefab schoorsteen is bijzonder eenvoudig en kan door Vulkaan Schoorsteentechniek of door uw eigen aannemer worden uitgevoerd.

Prefab schoorstenen kunnen in alle RAL kleuren gespoten worden. Voor een overzicht van alle beschikbare kleuren kunt u contact met ons opnemen. Bel 0318 303 744 of mail naar info@vulkaanschoorstenen.nl

Allereerst dient een schoorsteenkap ter voorkoming van regenwater in het rookkanaal. Een schoorsteen is niet alleen functioneel, het is ook een prachtig onderdeel van uw woning.

Uw prefab schoorsteen kunt u geheel samenstellen. Materialen die voornamelijk gebruikt worden zijn onder andere: steenstrips, zink, gestuct, of gekeimd.