Home / Over Vulkaan

Over Vulkaan

Vulkaan schoorstenen

Vulkaan Schoorsteentechniek is een vakkundig bedrijf in de realisatie en montage van prefab schoorstenen en sierkappen. Vanuit Kootwijkerbroek werken we aan innovatieve oplossingen die direct verwant zijn aan schoorstenen.

Stel uw schoorsteen samen

offerte aanvragen
Een lichtgewicht prefab schoorsteen

Vulkaan levert en monteert stijlvolle prefab schoorstenen, met of zonder kanalen. Door het lage gewicht kan de prefab schoorsteen, die afgewerkt wordt met bijvoorbeeld steenstrips of pleisterwerk, zonder bouwkundige constructie op ieder dak worden gemonteerd. Een prefab schoorsteen is op iedere woning uitstekend toe te passen. Het gewicht van een schoorsteen begint vanaf 50 kg en ligt gemiddeld onder de 150kg.
> Lees meer over een prefab schoorsteen

 

Sierkap

Extra cachet voor uw bestaande schoorsteen? Laat deze voorzien van een stijlvolle sierkap. Vulkaan fabriceert en monteert duurzame sierkappen voor een schoorsteen.
> Lees meer over een sierkap

 

Neem contact met ons op

Wilt u meer informatie over wat Vulkaan voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden die Vulkaan Prefab Schoorstenen u te bieden heeft.