Home / Sierkappen

Sierkappen op het hoogste niveau

Een sieraad voor het huis! Zo kun je een sierkap op de schoorsteen gerust noemen. Strak, modern of juist heel landelijk. Vulkaan Schoorsteentechniek adviseert, levert en plaatst een breed assortiment sierkappen.

Stel uw schoorsteen samen

offerte aanvragen
Toppunt van klasse

Een schoorsteen met een sierkap geeft uw woning een duidelijk statuur. Hoewel de schoorsteen een relatief klein element is van het huis straalt deze duidelijk klasse uit. Vergelijk de foto’s maar eens. Je ziet meteen wat een sierkap met een huis doet. De juiste sierkap geeft de woning een zeker signatuur.

 

Heel veel mogelijkheden

Je zou een boekwerk kunnen maken van alle mogelijke sierkappen. Strak, modern, landelijk. Om nog maar niet te spreken over de verschillende materialen. Denk aan roestvrijstaal, of juist gespoten in elke gewenste RAL kleur. Voorzien van bol, windwijzer, sierrand of beeldmerk. Wel of niet kantelbaar. Kortom: de keuze is enorm.

Een sierkap is sieraad voor het huis. Meerwaarde en uitstraling op het hoogste niveau

Kwaliteit

Naast het esthetische element heeft een sierkap een heel belangrijke functie. Denk eens aan de rol van de vonkenvanger. Of het voorkomen van vogelnesten in het rookkanaal.

Belangrijk te weten is dat alle schoorstenen en sierkappen zijn goedgekeurd en voldoen dus aan alle eisen die gesteld worden, onder andere door verzekeraars.

 

Advies

Elke schoorsteen vraagt om een specifieke sierkap. Vulkaan Schoorsteentechniek adviseert u graag. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.