Home / Vacature lasser schoorsteenkappen

VACATURE

Word lasser van schoorsteenkappen bij Vulkaan

Vulkaan maakt schoorstenen in alle soorten en maten. De ene keer een serie en de andere keer een uniek ontwerp. Wij zijn specialist op het gebied van prefab schoorstenen. Die bouwen we in Kootwijkerbroek, met een jong en gezellig team dat van aanpakken weet. Dat team breiden we uit. Kom werken als lasser schoorsteenkappen bij Vulkaan.

Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

Direct solliciteren

Dit ga je doen:

De kap bepaalt voor een groot gedeelte de uitstraling van een schoorsteen. En daar ben jij verantwoordelijk voor. Als lasser en samensteller maak je de mooiste schoorsteenkappen. Soms een gangbaar model, dan weer een heel exclusief ontwerp. Seriematig productiewerk komt voor, maar we houden het wel graag afwisselend.

De door jou samengestelde schoorsteenkap maakt elk project écht af. Samen maken we iedere dag de mooie schoorstenen.

Dit biedt Vulkaan:

  • Bij ons werk je iedere dag aan prachtige maatwerkproducten. Dat doen we uiteraard met goed gereedschap, want dat is ook bij ons het halve werk. In onze productiehal in Kootwijkerbroek hebben we onze zaakjes daarom goed voor elkaar, wat prettig werkt.
  • Denk je dat iets beter of slimmer kan? Gooi het in de groep, want voor goede ideeën en inbreng zijn we altijd in.
  • Natuurlijk is je salaris goed geregeld. Passend bij je opleiding en ervaring doen we je gegarandeerd een aantrekkelijk salarisvoorstel.

We werken iedere dag aan de mooiste maatwerkprojecten!

Een dagje meelopen of direct solliciteren?

Als je twijfelt over een andere baan, moet je beslist eens een dagje met ons meelopen. Maak kennis met onze mooie producten en ons gezellige team. Bel of app Gerard van Ee (06-265 73 131). En natuurlijk mag je hem ook bellen om direct te solliciteren. Je kunt je sollicitatie ook mailen naar info@vulkaanschoorstenen.nl.

Direct solliciteren