Home / Vacature monteur prefab schoorstenen

VACATURE

Word monteur van prefab schoorstenen bij Vulkaan

Vulkaan maakt schoorstenen in alle soorten en maten. De ene keer een serie en de andere keer een uniek ontwerp. Wij zijn specialist op het gebied van prefab schoorstenen. Die bouwen we in Kootwijkerbroek, met een jong en gezellig team dat van aanpakken weet. Dat team breiden we uit. Kom werken als monteur prefab schoorstenen bij Vulkaan.

Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

Direct solliciteren

Dit ga je doen:

Onze prefab schoorstenen vind je inmiddels terug door heel Nederland. Als monteur bij Vulkaan zorg jij dat deze schoorstenen vakkundig worden geplaatst. Je zorgt voor het transport van de schoorsteen naar locatie, met onze eigen vrachtwagen. Ter plekke zorg je dat alles geregeld is om de schoorsteen snel en vakkundig te plaatsen.

Al zijn onze schoorstenen nog zo mooi, het staat of valt natuurlijk met een goede aflevering en plaatsing. Jouw werk vormt dus het visitekaartje van ons bedrijf! Het is dan ook jouw uitdaging om onze klanten iedere dag te verrassen met strak werk.

Dit biedt Vulkaan:

  • Bij ons werk je iedere dag aan prachtige maatwerkproducten. Dat doen we uiteraard met goed gereedschap, want dat is ook bij ons het halve werk. In onze productiehal in Kootwijkerbroek hebben we onze zaakjes daarom goed voor elkaar, wat prettig werkt.
  • Denk je dat iets beter of slimmer kan? Gooi het in de groep, want voor goede ideeën en inbreng zijn we altijd in.
  • Natuurlijk is je salaris goed geregeld. Passend bij je opleiding en ervaring doen we je gegarandeerd een aantrekkelijk salarisvoorstel.

We werken iedere dag aan de mooiste maatwerkprojecten!

Een dagje meelopen of direct solliciteren?

Als je twijfelt over een andere baan, moet je beslist eens een dagje met ons meelopen. Maak kennis met onze mooie producten en ons gezellige team. Bel of app Gerard van Ee (06-265 73 131). En natuurlijk mag je hem ook bellen om direct te solliciteren. Je kunt je sollicitatie ook mailen naar info@vulkaanschoorstenen.nl.

Direct solliciteren