Home / Vacature prefab schoorsteenbouwer

VACATURE

Word prefab schoorsteenbouwer bij Vulkaan

Vulkaan maakt schoorstenen in alle soorten en maten. De ene keer een serie en de andere keer een uniek ontwerp. Wij zijn specialist op het gebied van prefab schoorstenen. Die bouwen we in Kootwijkerbroek, met een jong en gezellig team dat van aanpakken weet. Dat team breiden we uit. Kom werken als prefab schoorsteenbouwer bij Vulkaan.

Lijkt het je wat? Solliciteer direct!

Direct solliciteren

Dit ga je doen:

Als schoorsteenbouwer regel je bouw van onze prefab schoorstenen van A tot Z. Dit begint bij het samenstellen van de juiste materialen voor elk project, tot en met de uiteindelijke afwerking. Daarbij zet je je met prachtige steenstrips of strak stucwerk de puntjes op de i. De kap op de schoorsteen, zeg maar.

We zorgen dat alles voor je geregeld is: een duidelijke planning, de juiste materialen en het juiste gereedschap. Daarmee heb jij alles bij de hand om de schoorsteen uitstekend op te bouwen. Het opleveren van een prachtige schoorsteen die de klant verrast is telkens weer een prachtige beloning van je werk.

Dit biedt Vulkaan:

  • Bij ons werk je iedere dag aan prachtige maatwerkproducten. Dat doen we uiteraard met goed gereedschap, want dat is ook bij ons het halve werk. In onze productiehal in Kootwijkerbroek hebben we onze zaakjes daarom goed voor elkaar, wat prettig werkt.
  • Denk je dat iets beter of slimmer kan? Gooi het in de groep, want voor goede idee├źn en inbreng zijn we altijd in.
  • Natuurlijk is je salaris goed geregeld. Passend bij je opleiding en ervaring doen we je gegarandeerd een aantrekkelijk salarisvoorstel.

We werken iedere dag aan de mooiste maatwerkprojecten!

Een dagje meelopen of direct solliciteren?

Als je twijfelt over een andere baan, moet je beslist eens een dagje met ons meelopen. Maak kennis met onze mooie producten en ons gezellige team. Bel of app Gerard van Ee (06-265 73 131). En natuurlijk mag je hem ook bellen om direct te solliciteren. Je kunt je sollicitatie ook mailen naar info@vulkaanschoorstenen.nl.

Direct solliciteren?